Kemin Keilailuliitto

Category: Yleinen

marras 23

SM-hopea Annelille ja Satulle

Anneli Pitkänen ja Satu Turunen voittivat Senioreiden SM-hopean 2013 Torniossa.

marras 19

KemKei ja Jämi hallitsivat valtsikkaa Kalajoella

Kemkei oli paras ja Jämi kakkonen Kalajoella lauantaina 18.11. keilatussa valtakunnan sarjan kilpailussa. 1 KemKei Kemi 4413 2 Jämi Kemi 4381 3 KaBow Kalajoki 4295 4 DC Oulu 4287 5 Agents Oulu 3877 6 Aurora Oulu 3830 Lohkon tulokset

marras 13

Lapinsarja kolmas kierros

Sunnuntaina 12.11.2017 käytiin Lapinsarjan kolmas kierros Rovaniemellä. OK oli ylivoimainen ykkönen kotihallissaan jättäen VeiKei:tä yli 200 pistettä. Kolmanneksi ylsi Kaamoksen miesjoukkue. Lapinsarjan tulokset

marras 11

Pohjois-Suomen uudet mestarit

Riitta Nikupeteri (OLS) on uusi naisten Pohjois-Suomen mestari. Miesten uusi mestari on Jorma Hipsi (VeiKei). Naisten hopeaa keilasi Pirkko Jurva-Hirvaskari (AuPa) ja pronssia otti Anne Lappi OPS. Miehissä toiseksi tuli, alkukilpaulun jälkeen johdossa ollut, Matias Luosujärvi (OPS) ja pronssia otti Mika Söyrinki (Kemkei).

marras 10

AuPa ja OPS Pohjois-Suomen parhaat

AuPan kolmikko, Anneli Pitkänen, Pirkko Jurva-Hirvaskari ja Minna Seppi keilasivat Pohjoissuomen mestareiksi naisten joukkuekilpailussa. Miesten PSM-joukkuekilpailun paras ryhmä oli OPS:n ykkösjoukkue, Olli Pakonen, Juha Ollonqvist ja Matias Luosujärvi.

marras 10

PSM Finaali lauantaina

Huomenna lauantaina 11.11. klo 12:00 alkaa PSM-finaali. Kahdeksan karsinnan parasta,  sekä miestä että naista, kisaavat pohjoisen suomen parhaan keilaajan tittelistä. Karsinnan tulokset:

marras 09

PSM-joukkuekilpailu

Aupa johtaa naisten ja OPS miesten PSM-joukkuekilpailua ennen viimeistä perjantain (10.11.) lähtöä.

loka 29

Kolme viikkoa VeiKeitä

Ensimmäinen turbojakso on nyt VeiKein juhlakisassa käyty. Kaksi  finalistia, Jorma Hipsi ja Tauno Roivainen, VeiKein omat pojat, ovat nyt keilanneet turbossa itsensä finaaliin, mikä oli ennustettavissa :).  Olli Pakonen kävi perjantaina näyttämässä mallia ja keilasi karsinnan ylivoimaisen kärkituloksen.

loka 26

Kemi parempi veteraanien kaupunkiottelussa

loka 23

Veteraanien kaupunkiottelu Kemi-Oulu

Veteraanien kaupunkiottelu Kemissä 25.10.