Kemin Keilailuliitto

tammi 26

Keilailukurssi VAPAATA PELIÄ

Lnkki alkuperäiseen ilmoitukseen:

Lasten keilakurssi 2

2 kommenttia

    • Jorma Soppela on 5.2.2017 at 13:10

    Keilakurssi täyttyy pikkuhiljaa. Ilmoittautumisia otetaan vastaan edelleen. Tilaa on vielä molempiin ryhmiin. Pääsääntöisesti (ellei ole erikseen toivetta) 4-5(6) luokkalaiset klo 17.00 ryhmään ja (6)7-8 luokkalaiset klo 18.30 ryhmään.
    Ilmoittautuessa: lapsen nimi, ikä/luokka, puhelin numero, sähköpostiosoite, huoltajan nimi. Infoa tulee lisää sähköpostiin ennen kurssin alkua.

    • Jorma Soppela on 28.1.2017 at 10:53

    Kurssille ovat tervetulleita ilmoituksesta poiketen myös 4 ja 5 luokkalaiset. Tehdään kaksi ryhmää ikäjakauman mukaan. >Maajoukkuekeilaaja ja valventaja Pirita Maja tulee Sunnuntaina 26.3 antamaan kurssilaisille opastusta. Pidetään samalla kurssin päätös ja yllätystäkin on tarjolla. Terveisin Jorma Soppela

Kommentit eivät ole päällä.