Kemin Keilailuliitto

Kem-Vet-Ke

Kemin Veteraanikeilaajat ry

Puheenjohtaja:

Vanhatalo Helena

040 7588831

Sihteeri:

Immonen Pekka

040 5394763

21.8.2016

Keskiarvot >

 

Kemin Veteraanikeilaajat ry on perustettu vuonna 1987. Jäseniä on tätä nykyä 15-20. Liittymisikäraja on 60 vuotta.

Kemin Veteraanikeilaajat on ikääntyvien liikunnanystävien virkeästi toimiva harrastusryhmä, joka pitää keilaamalla yllä fyysistä kuntoa ja henkistä vireyttä tukikohtanaan Kemin keilahalli. Vanhimmat jäsenet ovat jo yli 80-vuotiaita.

Monet seuran jäsenistä ovat aiemmin kuuluneet johonkin muuhun kemiläiseen keilaseuraan, mutta ylitettyään yhdistyksen asettaman liittymisikärajan he ovat vaihtaneet veteraanien omaan keilailuyhteisöön.

Osa jäsenistä on löytänyt keilahallin ilman aiempaa keilailuharrastusta. Heihin pätee tietty urheiluun liittyvä tosiasia. Jäähdyttely omasta aikaisemmasta lajista ja kilpailuvietti ovat vieneet maailman kolmanneksi harrastetuimman palloilulajin pariin.

Veteraanikeilaajien toiminta keskittyy kauden aikana kolmelle arkipäivälle. Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina veteraanit kokoontuvat iltapäivisin omalle hallivuorolleen. Silloin riittää puheenpärinää sekä puurtamista omien pikkukilpailujen läpiviemisessä.

Osa jäsenistä keilaa edelleenkin ihan täysipainoisesti myös virallisissa kilpailuissa, joissa seurasta käytetään lyhennettä VetKei. Seura järjestää omia sisäisiä kilpailuja ja osallistuu Kemin firmaliigaan. .

Jos olet yli 60-vuotias ja keilailu kiinnostaa, tule mukaan. Keilailutuokio on pelaamisen ohella myös mukavaa yhdessäoloa.

Kemin Veteraanikeilaajat lähtee toiminnassaan siitä, että ”keilailu on iloinen asia ja sopii kaikille”.

(Pentti Hedberg, helmikuu 2016)

Vastaa

Your email address will not be published.