Kemin Keilailuliitto

Toinen viikko SM-kilpailua

Senioreiden SM-kilpailujen toisella viikolla saatiin uusia nimiä ehdolle miesten ja naisten finaaleihin. Torstaina Jukka Lindholm (Bermuda Bowling Team) keilasi tuloksen 1867. Tuloksella Jukka on tällä hetkellä miesten kisassa kolmantena. Perjantaina puolestaan Kari Saari (Wall River Bowlers) ja Jouko Kuossari (Grankulla Bowlare) nousivat finaaliehdokkaiden joukkoon tuloksilla 1801 ja 1767.

Naisten osalta kahden ensimmäisen viikon saldo on vielä aika vaatimaton. Reija Lundenin kärkisija on saanut olla rauhassa kuluneen viikon. Perjantaina, naisten päivänä, keilasi setsemän naista, joista kovimmasta tuloksesta vastasi Annu Väisänen (Kalke) 1542. Vain pisteen Annusta jäi Minna Seppi (Saagat)1541. Noilla tuloksilla ollaan nyt naisten kilpailussa sijoilla neljä ja viisi.

Lauantai oli saanut keilaajia liikkeelle hallin täydeltä. 41 keilaajaa kävi kokeilemassa miten hyvin keilat kaatuvat. Miesten finaaliin saatiin ainakin neljä uutta kärkkyjää, Antti Toivola (Gold Stars) 1862, Olli Hossi  (Tornados)1841, Timo Murtola (GS) 1785 ja Paavo Pakonen (Diamond Club) 1831.

Pelixir Bowling oli lähtenyt Kemiin yhdeksän keilaajan ryhmällä: Sipola Kari, Korkiakoski Henri, Korolainen Hannu, Korhonen Juhani, Kekkonen Kaarlo, Tolonen Pasi, Kaartinen Raíner, Nousiainen Juhani, Löytynoja Seppo,

Naisten parikilpailun ykköspaikalle keilasivat Saagojen Minna Seppi ja Päivi Uusinarkaus tuloksella 2979. Saagat on myös naisten joukkuekilpailun kärjessä tuloksella 5744. Joukkueessa keilasivat Minnan ja Päivin lisäsi Satu Turunen ja Kaisu Vähä.

Miesten parkilpailun kärjessä jatkavat GB:n Kai Virtanen ja Teemu Raatikainen . Joukkuekilpaulun kärjessä on myös ensimmäisen viikon suorituksella GB.

Markku Julin 300!!

Miesten kilpailun keulapaikkaa pitävän Antti-Pekka Laxin ensimmäisellä viikolla keilaama kolmesatanen ei jäänyt kisojen ainoaksi, vaan Markku Julin (GS) juhli lauantaina neljännessä sarjassaan, myös kahdentoista kaadon jonoa.

Diamond Club: Pakonen Paavo, Ollikainen Jukka, Kumpulainen Jari, Loponen Kari, Niskanen Juhani, Ulander Juha ja Koivukangas Pentti

Malmin Keila: Salo Timo, Sandell Marko, Siikala Harri, Tattari Jorma ja Raittila Kai